Bussen naar Enschede voor NoHoGeSa protesten

Op zondag 18 juni rijden er bussen vanuit Amsterdam en Den Haag naar Enschede om als groep naar de tegenacties te reizen. De beschikbare plaatsen zijn gelimiteerd, dus als je gebruik wil maken van een plek in de bus meld je dan tijdig aan. Het aanmelden gaat als volgt:

Den Haag: stuur een e-mail naar afadenhaag@riseup.net. Je krijgt dan een bevestigingsmail terug met de verzamellocatie in Den Haag. We verzamelen om 08:15 (stipt!) bij deze verzamellocatie.

Amsterdam:
stuur een e-mail naar nohogesa.bus@gmail.com. We verzamelen om 08:30 (stipt!) bij de Binnenpret, Eerste Schinkelstraat 14-16 Amsterdam.

Natuurlijk kan je ook op eigen gelegenheid naar Enschede komen, bv met de trein of je eigen auto. Op deze manier kunnen er zo veel mogelijk mensen mee om op te staan tegen de neo-nazi’s van HoGeSa. Ben je van plan om vanuit Amsterdam of Den Haag met je eigen auto naar Enschede te reizen, dan kun je via bovenstaande e-mailadressen ook eventuele vrije plekken in je auto aangeven. We vragen je dan ook te verzamelen bij dezelfde vertrekpunt, op dezelfde tijd. Mail ook om je af te melden als je verhinderd bent, dan kan de plek alsnog benut worden.

We hopen jullie allemaal in Enschede te zien op 18 juni!

TOEN NIET, NU NIET, NOOIT MEER FASCISME!!!